Tervetuloa

Tämä sivu on tarkoitettu GoKymi palveluun julkaistaville majoituspaikoille, tekemisille ja näkemisille. GoKymi palvelussa julkaistaan Kymenlaakson palveluja alueen ulkopuolelta tulevaa matkailijaa ajatellen. Palvelut julkaistaan suomeksi sekä ainakin englanniksi. Voit antaa tiedot alla olevalla lomakkeella.

Täyttöohjeita

Perehdy lomakkeen tietoihin ennen kuin alat täyttämään. Lomakkeella on yhteystietoja sekä kohteen pakollisia tietoja. Lisäksi on vapaaehtoisia tietoja, jotka voi halutessa jättää tyhjäksi. Lomakkeen täyttäminen käy sujuvasti kun valmistaudut asiaan kirjoittamalla tai kopioimalla tekstit ensin esimerkiksi Word dokumenttiin: Pääteksti on kuvaus yrityksestä.  o Kirjoita kohteen pääteksti: Otsikkolause sekä syventävä teksti yhteensä maks 600 merkkiä. Otsikkolauseen optimi 60 merkkiä, älä ylitä tätä määrää. o Kirjoita pääteksti myös englanniksi, jos onnistuu. Kolme eri palvelun tekstiä. o Palvelut ovat sellaisia, jotka asikas voi ostaa erikseen. Osan voi jätää täyttämättä, kuten pelkän mökin vuokrauksessa. o KIrjoita tekstit kolmesta palvelusta, maks 300 merkkiä/palvelu suomeksi ja englanniksi. Tämän voi jättää pois, Tällöin julkaistaan vain pääkuva ja siihen liittyvä teksti sekä yhteystiedot Kuvat o Etsi valmiiksi pääkuva, 1-3 kpl. Kuvien mittasuhteeksi tulee julkaisussa 1920x700 px o Etsi valmiiksi palveluiden kuvat, mikä kirjoitat vastaavat tektit, mittasuhteeksi tulee julkaisussa 900x600 px o Lomakkeella toimitettavien kuvien koko maks 1 Mb/kuva. Kuvat voit lähettää sähköpostina, jos lomakkeella ei onnistu. Kuvat Kohteesta on yksi pakollinen kuva. Lisäksi voit liittää mukaan kaksi pääkuvan tapaista kuvaa sekä vapaaehtoiset palvelukuvat, 3 kpl. Kuvien muoto on oltava jpg tai jpeg ja koko on rajoitettu 1 Mb:iin. Nimeä kuvat ilman scandikirjaimia (ä,ö,å) ja nimi yhteenkirjoitettuna. Mikäli haluat, voit lähettää kuvat erillisenä sähköpostin liitteenä, me muokkaamme ne sopiviksi. Sähköposti: info@gokymi.com . Tänne voit lähettää myös lisäkysymyksesi. Alla olevalla lomakkeella anna tiedot vähintään suomeksi. Mikäki englanninkielinen teksti puuttuu, kohdetta ei julkaista enlanninkielisessä osassa. Tämä on myös viesti siitä, että palveluja ei saa englanniksi.
MALLI Pääteksti + palvelut >> MALLI Pelkkä pääteksti >> MALLI Pelkkä pääteksti >>

Lomakkeen täyttämisestä

Valitettavasti lomakkeen täyttäminen ei onnistu pienillä mobiililaitteilla. Tarvitset isomman laitteen sekä alla mainitut kuvat saataville, jotta voit ladata ne mukaan. Kuvat Kohteesta on yksi pakollinen kuva. Lisäksi voit liittää mukaan kaksi pääkuvan tapaista kuvaa sekä vapaaehtoiset palvelukuvat, 3 kpl. Kuvien muoto on oltava jpg tai jpeg ja koko on rajoitettu 1 Mb:iin. Nimeä kuvat ilman scandikirjaimia (ä,ö,å) ja nimi yhteenkirjoitettuna. Mikäli haluat, voit lähettää kuvat erillisenä sähköpostin liitteenä, me muokkaamme ne sopiviksi. Sähköposti: info@gokymi.com   Tänne voit lähettää myös lisäkysymyksesi.

Tervetuloa

Tämä sivu on tarkoitettu GoKymi palveluun julkaistaville majoituspaikoille, tekemisille ja näkemisille. GoKymi palvelussa julkaistaan Kymenlaakson palveluja alueen ulkopuolelta tulevaa matkailijaa ajatellen. Palvelut julkaistaan suomeksi sekä ainakin englanniksi. Voit antaa tiedot alla olevalla lomakkeella.