Yli-Kaitala

Etusivu / Portfolio / Yli-Kaitala

Yli-Kaitalan perheyritys aloitti matkailu- liiketoiminnan vuonna 1992. Silloin kaadettiin ensimmäisen käsin veistetyn mökin hirsipuut omasta metsästä

Tilan historia juontaa peräti 400 vuoden taakse ja rantasaunassa on kylvetty jo 70 vuoden ajan.

Perhe on parin vuosikymmenen kuluessa rakentanut Kettujärven rannalle aidon ja ainutlaatuisen matkakohteen. Laajentuminen on tehty luontoa, historiaa ja asiakkaiden toiveita kunnioittaen. Uusin loma-asunto, VIP-huvila Auringonsilta lämpiää ja viilenee maalämmöllä. Isännän innovatiivisuus on näkyvissä myös ainutlaatuisessa Sammalsaunassa. 

Ketunleipä ravintola tarjoaa hyvät puitteet elämäsi tärkeimpiin juhliin ja tilaisuuksiin

Häiden, perhejuhlien ja yritysten tilaisuuksien pitopaikkana Ketunleipä on mitä parhain valinta korkeatasoisen lomamökkimajoituksen kera.

Yläkerran saliin on rakennettu hyvät olosuhteet niin ruokailuun kuin kokouksien pitoa varten. Varusteina mm. videotykki ja ilmastointi.

Katso lisää >>

Saunatilat vuoden ympäri Yli-Kaitalalta

Yli-Kaitala tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat, jotka voit vuokrata käyttöösi vuodenaikaan katsomatta. Saunojen rakennusvaiheessa on huomioitu mahdollisimman vaivaton kulku uintia varten, sillä molemmista saunoistamme on lyhyt matka vilvoittavalle pulahdukselle Kettujärveen.

Lisää saunapalveluista >>

Paljon erilaista tekemistä

Tarjoamme hyvin monenlaisia ja monimuotoisia palveluja ja aktiviteetteja. Upeissa rauhallisissa Kettujärvi-Kymijoki maisemissa Kouvola - Lahti alueella. Täällä voit rauhoittua ja virkistäytyä luonnon helmassa erilaisten luontoaktiviteettien parissa.

Tekemistä löytyy Aktiviteetit kohdasta >>

Yhteystiedot

Varaukset

Vastaanotto puh 05 326 5504
Virpi Yli-Kaitala puh 0500 750 612

Email: info@yli-kaitala.com

Online: Varauskalenteri

Avoinna joka päivä ympäri vuoden.