Woikoski Feeling – WHD Gård

Etusivu / Portfolio / Woikoski Feeling – WHD Gård

WHD Gård - Keskellä luontoa monipuoliset palvelut

WHD Gårdilla voit nauttia puhtaasta luonnosta, tasokkaasta palvelusta sekä lähialueen tuottajien herkuista aivan Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Tarjoamme useita erilaisia aktiviteetteja, hemmottelevia hoitoja kosmetologi- ja hyvinvointipalveluiden parissa, sekä laadukkaita unia valkeissa lakanoissa.

WHD Gårdin tila on ollut Oy Woikoski Ab:n omistuksessa jo 1930-luvulta saakka. Nykyisin 400 hehtaaria laaja alue on palautettu alkuaikojensa loistoon ja alueesta sekä sitä ympäröivistä metsistä pidetään hyvää huolta, sillä Woikoski Feelingin matkailupalvelukokonaisuuden myötä ne tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä.

WHD Gårdilla majoitut tyylikkäästi Woikoski Guesthousessa tai vanhaan kuivurirakennukseen entisöidyssä sviitissä. Ravintolapalveluita alueella tarjoaa Talliravintola Hilupilttuu sekä vanhassa kellarirakennuksessa palveleva Ravintola Juureskellari. Alueelta löytyy myös ympärivuotisessa käytössä olevat rantasaunat sekä kuntosali. WHD Gårdin miljöössä palvelee myös Kauneushoitola Wiehättävä, jossa kosmetologimme hemmottelee vieraitamme erilaisten hoitojen ja Cryo-terapian merkeissä.

Yhtenä WHD Gårdin vetonaulana toimii Woikosken Automuseo, jossa on mahdollista päästä tutustumaan yhteen Suomen kattavimmista näyttelyistä, joka koostuu upeista autoista jotka kytkeytyvät vahvasti sekä Woikosken, että Suomen historiaan.

WHD Gårdilla palvelee myös WHD Hevospalvelukeskus, joka on ensiluokkaisine palveluineen ainoa laatuaan Suomessa.

Kesäisin WHD Gård palvelee vierailijoitaan päivittäin, talvikaudella WHD Gård on avoinna ryhmille tilauksesta.

Näkemistä

Woikosken automuseo

Woikosken automuseossa, WHD Gårdin pihapiirissä, on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen, noin 35 auton upea kokoelma.

Huikeaan autokokoelmaan tutustutaan ammattitaitoisen oppaan johdolla. Jokaisen auton taakse kätkeytyy mielenkiintoinen tarina ja historia.

Kokoelma liittyy tiiviisti Oy Woikoski Ab:n teollisuushistoriaan ja omistajasuku Palmbergien perhehistoriaan. Museosta löydät myös Suomen historian huippuajoneuvoja sekä kilpa-autoilun helmiä. Autokokoelma on yksi Suomen kattavimmista.

Ryhmiä Automuseo palvelee ympäri vuoden tilauksesta, kesäisin museo on avoinna päivittäin.

Woikosken tehdasmuseo

Oy Woikoski Ab on neljännessä sukupolvessa toimiva perheyritys sekä kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä

Yrityksen suurimpiin asiakkaisiin kuuluu teollisuusyrityksiä, sairaaloita ja elintarvikevalmistajia. Woikosken tehdasmuseo kertoo yrityksen tarinan, Vehkalahdelle vuonna 1882 perustetusta kimröökitehtaasta nykyiseksi Oy Woikoski Ab:ksi. Ryhmiä Tehdasmuseo palvelee ympäri vuoden tilauksesta, kesäisin Tehdasmuseo on avoinna viikoittain.

Tehdasmuseo sijaitsee Oy Woikoski Ab:n Voikosken tehdasalueella osoitteessa Virransalmentie 2023, 52920 Voikoski (Mäntyharju)

Koettavaa ja tekemistä

Offroad -maastoajo

Kahlaa syvässä hangessa, ylitä nousuja, joissa eteneminen jalkaisinkin olisi haastavaa tai sukella autolla läpi mutavellin

Off- Road tarjoaa onnistumisen tunteita seikkailuhenkisille, sään ja vuodenaikojen luodessa omat haasteensa ja olosuhteensa reitillä etenemiselle. Woikoski Feelingin maastot Nurmaalla WHD Gårdin ympäristössä tarjoavat upeat puitteet offroad -maastoajoon. Offroad on paitsi hauskaa, myös kehittävää sillä se lujittaa ajotaitoja opettamalla kaasun käyttöä sekä auton hallintaa.

Maastoajo toteutetaan modifioiduilla Jeep ja Mitsubishi maastoautoilla. Tule kaveriporukalla tai firman kanssa kokemaan adrenaliinin- ja ilontäyteinen päivä maastoajon merkeissä, turvallisissa ja laadukkaissa puitteissa!

Katso lisää maastoajosta >>

Endurosafari

Woikoski Feelingin WHD Gård Mäntyharjun Nurmaalla tarjoaa laadukkaat puitteet eritasoisille kuljettajille Enduron parissa

Ainutlaatuinen maasto ja upea luonto mahdollistavat haasteet kokeneemmalle kuljettajalle sekä mahdollisuuden rauhallisempaan ajoon lajiin tutustujalle. Endurosafarin lomassa päästään nauttimaan nuotiolla valmistettu lounas Lassin laavun jylhissä kalliomaisemissa.

Päivän kruunaa rentoutumishetki rantasaunalla paljuillen sekä kolmen ruokalajin illallinen tunnelmallisessa Talliravintolassa. Päivän päätteeksi laadukkaat unet ovat taatut Woikoski Guesthousen valkoisissa lakanoissa.

Woikoski Feeling yhteistyökumppaneineen järjestää endurosafarille osallistujille enduropyörän, ajovarusteet sekä koulutuksen ajoon. Endurosafarille on mahdollista tulla myös omalla enduropyörällä.

Endurosafarista lisäinfoa löytyy tästä >>

Frisbeegolf

WHD Gårdin 18-väyläinen Frisbeegolfrata on rakennettu kauniille puistoalueelle

Rata on vaikeustasoltaan keskiluokkaa, sisältäen korkeuseroja ja erilaisia heittotekniikoita suosivia reittejä, radasta riittää siis iloa niin aloittelijoille kuin konkareillekin.

Kesäkaudella touko-elokuussa rata on avoinna päivittäin. Paikanpäältä mahdollisuus myös vuokrata kiekkoja.

Katso radan tiedot tarkemmin >>

Kauneushoitola Wiehättävä

Kauneushoitola Wiehättävä sijaitsee elämyksellisen WHD Gårdin pihapiirissä, upeissa järvimaisemissa

Wiehättävä tarjoaa yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia rentoutushetkiä päästä varpaisiin. Palveluihin kuuluu tämän hetken kysytyimmät palvelut kestopigmentoinneista rentouttavaan kuumakivihierontaan ja uudenaikaisiin cryo-hoitoihin. Tavoitteena on luoda hyvää mieltä ja ainutlaatuisia kokemuksia jokaiselle asiakkaalle.

Wiehättävän viihtyisä ja kiireetön ilmapiiri takaavat rentouttavan hemmotteluhetken. Tunnelman kruunaavat kynttilöiden loiste ja rauhallinen musiikki.

Aukioloajat joustavasti sopimuksen mukaan maanantaista lauantaihin. Lämpimästi tervetuloa!

Majoitus - Ravintolat -Saunat

Majoitus

WHD Gårdin tilalla sijaitsevassa luhtitalotyyppisessä Woikoski GuestHousessa on kymmenen kaunista, tasokkaasti varusteltua kahden hengen huonetta

Huoneet ovat varattavissa yksittäisille matkailijoille tai pienille ryhmille aina 20 henkeen asti. Jokaisella GuestHouse huoneella on oma sisäänkäynti ulkokautta.

WHD Gårdin pihapiirissä sijaitsevassa sviitissä nautit rauhallisista yöunista laadukkaassa parivuoteessa. Sviitin alakerrasta löytyy pieni spa-osasto, jossa on infrapunasauna, poreallas sekä pieni oleskeluryhmä. Spa-osastolta on käynti pienelle, yksityiselle avoterassille. Sviittiin on yksityinen sisäänkäynti ja sviitti sijaitsee erillään muista WHD Gårdin majoituskohteista, kauniissa pihapiirissämme

WHD Gårdin majoituksen voit varata tästä >>

Saunapalvelut

WHD Gårdilla voit nauttia löylyistä niin adrenaliinintäyteisten aktiviteettien, kuin rentouttavan hieronnan päätteeksi

WHD Gårdin miljöö tarjoaa puitteet upealle saunaelämykselle, jonka lomassa on mahdollista virkistäytyä Nurmaanjärvessä, niin kesä- kuin talviaikaankin. WHD Gårdin miljööstä löytyy Piian Rantasauna, sekä kesäisin vieraitamme hemmotteleva Rengin Rantasauna.

Piian rantasaunan yhteyteen lämmitämme mielellämme myös kylpypaljun.

Ravintola Juureskellari

WHD Gårdin pihapiirissä sijaitseva Ravintola Juureskellari on nimensä mukaisesti vanhaan kellarirakennukseen entisöity tunnelmallinen pieni ravintola

Juureskellarin ruokafilosofian keskiössä on lähituottajien sekä oman kasvimaan antimista valmistetut menukokonaisuudet. Juureskellarissa voit nauttia myös laadukkaista viineistä, joita tilaamme pienissä erissä sopimaan kullekin menukokonaisuudelle.

Ravintola Juureskellarin sisätiloissa on istumapaikat 24 hengelle, terassilla on 24 istumapaikkaa ja lasitettu yläterassi tarjoaa tilan rennoille jatkoille. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet.

Kesäisin Ravintola Juureskellari palvelee vierailijoita päivittäin, talvikaudella ravintola on avoinna ryhmille tilauksesta.

Talliravintola Hilupilttuu

Talliravintola Hilupilttuu on WHD Gårdin rento ja tyylikäs vanhaan graniitti kiviseen talliin entisöity ravintola, jonka jylhät kiviseinät kätkevät sisäänsä lämpimän tunnelman sekä historiaa

Ravintola on toiminut aikoinaan tilan tallina ja viihtyisä baarinurkkauksemme on palvellut tilan Ori Ihmeen karsinana. Rakennus on tilan alkuperäisrakennuksia ja valmistunut alkujaan 1930- luvulla, 2006 rakennus sai uuden elämän entisöinnin myötä.

Talliravintola Hilupilttuussa tarjoilemme lähituottajien parhaista raaka-aineista valmistettuja lounas- sekä illalliskokonaisuuksia. Tarkkaan valitut ainutlaatuiset viinit kruunaavat tunnelman. Talliravintola Hilupilttuu tarjoaa ruokailutilat 45 hengen ryhmille, kesällä 20 paikkaisella terassilla voi nautiskella järvimaisemasta hyvän ruuan ja juoman merkeissä.

Ravintola palvelee juhlien, illallisten kokousten ja koulutusten merkeissä tilauksesta ympäri vuoden. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet.

Kesäisin Talliravintola Hilupilttuu palvelee vierailijoita päivittäin, talvikaudella ravintola on avoinna ryhmille tilauksesta.

Katso ravintoloista lisää >>

Yhteystiedot

Varaukset ja tiedustelut

Palvelu avoinna ma-pe klo 9 - 15
Puhelin: 040 656 5981
Sähköposti: whd (at) woikoski.fi

Avoinna ympäri vuoden. Talviaikaan ryhmille tilauksesta.

Osoite

Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa