Woikoski Feeling – Kirjokiven kartano

Etusivu / Portfolio / Woikoski Feeling – Kirjokiven kartano

Kirjokiven Kartano on paitsi kulttuurinähtävyys, myös tunnelmallinen paikka unohtumattomille viipymille

Kymenlaakson Vuohijärvellä, Repoveden Kansallispuiston kupeessa sijaitseva 1890-luvun lopulla rakennettu  kartano

Kartanon miljöö sopii myös erilaisiin kokous-, kuten hallitus- ja johtoryhmien -tarpeisiin, tai virkistyspäivän viettoon. Kirjokiven Kartano sijaitsee Repoveden Kansallispuiston kupeessa, mikä mahdollistaa ripauksen ylellisyyttä luontomatkailun yhteydessä. Myös Kartanon puistossa kiertää kävelyreitti, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua erityiseen, jo 1800-luvulla istutettuun kasvillisuuteen.

Majoitus Kirjokiven kartanossa

Kirjokiven Kartanolla vierailijoidemme on mahdollista majoittua yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa

Kartanon Ravintolassa tarjoillaan tarkkaan harkittuja menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista, sekä upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. Kartanon pihapiirissä Tihvetjärven rannalla on myös tasokkaat saunatilat, jotka tarjoavat rennot tilat oleiluun, kylpypaljun rentoutumiseen sekä talvisin avannon rohkeimmille vilvoittelijoille.

Kesäisin Kirjokiven Kartano palvelee vierailijoitaan päivittäin, talvikaudella Kartano on avoinna ryhmille tilauksesta.

Katso ja varaa majoitus >>

Ravintolailta kartanon salissa

Herkuttele herrasväen tapaan 1890-luvun lopulla rakennetussa, romanttisessa Kirjokiven Kartanossa

Kartanon ravintolassa illallistat tai vietät juhlia tyylillä. Kartanon ilmapiiri, osaava henkilökuntamme sekä huolella suunnitellut menukokonaisuudet takaavat onnistuneen tilaisuuden. Meille on tärkeää, että tiedämme ruoan alkuperän, niinpä käytämme lähialueen tuottajien tuotteita menuissamme. Teemme tiivistä yhteistyötä tuottajaperheiden kanssa ja tunnemme heidän toimintatapansa, näin jokaisella annoksella on oma tarinansa.

Ruokailun Kirjokiven Kartanolla kruunaavat tarkkaan valitut laadukkaat viinit. Kartanolla on lupa nauttia Herrasväen tyyliin! Kartanossa on kolme erikokoista salia, Kustavilainen sali, Takkasali ja Kirjasto. Ravintolassamme on A-oikeudet ja ruokailupaikkoja sisätiloissa on 60 hengelle, kesällä käytössä on myös Kartanon upeat terassit.

Kesäisin Kartanon Ravintola palvelee vierailijoita päivittäin, talvikaudella ravintola on avoinna ryhmille tilauksesta.

Yhteystiedot ja avoinna

Varaukset ja tiedustelut

Sähköposti: whd@woikoski.fi
Puh. +358406565981

Kirjokiven kartanon osoite
Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Kouvola

Avoinna ympäri vuoden