Villa Koskenäyräs

Etusivu / Portfolio / Villa Koskenäyräs

Koskenäyräs on upea hirsilinna Kymijoen Kokonkosken rannalla

Koskenäyräs on oiva paikka järjestää suuria juhlia ja tapahtumia, kokouksia, saunailtoja. Tilat sopivat myös pelkkään majoitukseen. Rannalta on mahdollisuus kalastaa Siikakosken kalastusluvalla.

Tontilla on asuinrakennus majoitus-, kokous-, sekä juhlatilaisuuksiin. Aivan joen tuntumassa on rantasauna ja grillikatos.
Pihapiiri on täysin omassa rauhassa kaukana kiireestä ja melusta ja kuitenkin lähellä Kotkan kaupunkia.

Juhlien ja tapahtumien maksimikapasiteetti on 80 henkeä. Lomamökkivuokraus max. 10 hengelle.

Tilava päärakennus

Päärakennus on yli 500 neliön hirsilinna, joka soveltuu mainiosti juhlien, kokouksien ja tapahtumien järjestämiseen. Rakennuksen ensimmäinen kerros on tarkoitettu pääsääntöisesti juhla- sekä kokoustilaksi ja toinen kerros on majoituskäytössä. Tilat ja kalusteet järjestetään käyttötarkoituksen ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Rantasauna

Rantasauna sijaitsee vain muutaman metrin päässä upesta Kymijoesta. Tiloihin mahtuu 10-15 henkilöä samanaikaisesti ja sopii mainiosti niin yritys- kuin yksityisasiakkaille.

Rantasaunalta löytyy pieni keittiö, takkahuone, oleskelutila, pukuhuone sekä tietysti suihkut ja sauna puu- ja sähkökiukaalla. Rannasta pääsee helposti uimaan virtaamattomaan poukamaan.

Yhteystiedot ja avoinnaolo

Varaukset tiedustelut

Otto Palmu
puh 050 5902378
Email: otto.palmu@koskenayras.fi

Avoinna vuoden jokaisena päivänä.