Tykkimäki Camping

Etusivu / Portfolio / Tykkimäki Camping

Rentoa lomailua!

Käyrälammen kirkkaiden vesien äärellä sijaitseva Tykkimäki Camping tarjoaa loistavat puitteet rentoutua vauhdikkaan huvipuistopäivän päätteeksi. Leirintäalue sijaitsee aivan Aquaparkin naapurissa ja huvipuisto sijaitsee kävelymatkan päässä. Alueella voit majoittua ympäri vuoden saunallisessa lomamökissä ja kesäkaudella voit yöpyä edullisessa leirintämökissä tai omassa matkailuautossa. Retkeilystä innostuneille on varattu telttapaikkoja luonnonkauniissa ympäristössä.

Leirintäalueella on paljon erilaista tekemistä ja puuhaa. Voit kokeilla esimerkiksi minigolfia, melomista tai vuokrata SUP-laudan. Päivän päätteeksi voit rentoutua rantasaunan lauteilla. Saunatilat voit vuokrata esimerkiksi kaveriporukan tai työpaikan tarpeisiin vaikka koko illaksi ja tilauksesta pääset kokeilemaan perinteistä savusaunaa.

Aquaparkin tiloissa toimivassa Ravintola Loiskeessa pääset herkuttelemaan ja nautiskelemaan, joten kivenheiton päässä leirintäalueesta löytyy kaikki mitä vain voit lomalla kaivata.

Lomalle ympäri vuoden

Tykkimäki Campingin lomamökit ovat varattavissa ympäri vuoden. Voit siis majoittua mukavasti kesäkaudella ja piipahtaa vaikka minilomalla talvikaudella. Saunalliset mökit sopivat täydellisesti perheille, mutta ne palvelevat myös kaveriporukoita.

Lisätiedot ja varaukset!

Park Hopper -lomapaketit

Park Hopper -lomapakettien avulla saat parhaan hinnan Tykkimäki Campingin majoituksesta ja rannekkeista. Voit majoittua leirintämökissä, teltassa tai matkailuajoneuvossa ja Park Hopper -rannekkeella voit seikkailla mielin määrin huvipuistossa, vesipuistossa ja Actionparkissa.

Tutustu majoituspaketteihin

Kolme puistoa yhdellä rannekkeella

Iloisen Tykkimäki-retken paras varuste on Park Hopper -yhdistelmäranneke! Voit temmeltää huvipuistossa, polskutella Aquaparkissa ja temppuilla Actionparkissa samalla rannekkeella mielin määrin. Park Hopper -rannekkeita myydään Nettikioskissa ja kassoilla.

Tilaa rannekkeet nettikioskista

Yhteystiedot ja avoinnaolo

Tykkimäki Camping
Käyrälammentie 22, 45200 Kouvola
Tel +358 5 321 1226
email camping@tykkimaki.fi

Mökkivaraukset online >>