Tykkimäki Aquapark

Etusivu / Portfolio / Tykkimäki Aquapark

Pärskeitä ja villejä vesiseikkailuja!

Käyrälammen rannalla sijaitsevassa Aquaparkissa vesipedot viihtyvät vesileikeissä ja auringonpalvojat lekottelevat mukavasti aurinkoterassilla. Viisi suurta liukumäkeä sopivat isoille vesipedoille, ja WaterPlay -vesileikkialtaassa on mäkiä pienemmille. Lämmin ja matala vesileikkiallas tykkeineen ja suihkuineen pitää aivan perheen pienimmätkin kiireisinä.

Lapset ja lapsenmieliset viihtyvät varmasti liukumäissä, mutta aurinkoiset terassit, laadukas saunaosasto ja 25-metrinen uima-allas takaavat, että vesipuistossa viihtyvät myös aikuiset. Nälän yllättäessä Ravintola Loiskeessa voit nauttia monenlaista maistuvaa syötävää ja rantakioskista saat pikaisesti virvoketta kesäkuumalla. Rantakioski palvelee myös Käyrälammen uimarannalla kesästä nautiskelevia.

Herkuttele Loiskeessa

Nälkä ja jano eivät pääse Aquaparkissa yllättämään, kun tarjolla on herkkuja moneen makuun. Ravintola Loiskeessa tarjotaan buffetlounasta ja erilaisia a la carte -listan herkkuja. Loiskeen juomavalikoimassa puolestaan on huomioitu niin aikuiset, kuin lapset. Poikkea siis aurinkoterassille nauttimaan ja rentoutumaan!

Tutustu Ravintola Loiskeeseen

Park Hopper -lomapaketit

Aivan vesipuiston naapurissa sijaitsevalla Tykkimäki Campingillä voit majoittua mukavasti mökissä, tai leirintäalueella. Park Hopper -lomapaketilla säästä rannekkeissa ja majoituksessa!

Tutustu majoituspaketteihin

Kolme puistoa yhdellä rannekkeella

Iloisen Tykkimäki-retken paras varuste on Park Hopper -yhdistelmäranneke! Voit temmeltää huvipuistossa, polskutella Aquaparkissa ja temppuilla Actionparkissa samalla rannekkeella mielin määrin. Park Hopper -rannekkeita myydään Nettikioskissa ja kassoilla.

Tilaa rannekkeet nettikioskista

Yhteystiedot ja avoinnaolo

Puh  05 778 700

Aukioloajat ja liput ennakkoon
www.tykkimaki.fi
Rannekkeet Nettikioskista
https://nettikioski.tykkimaki.fi/

This entry was posted in . Bookmark the permalink.