Tykkimäki Actionpark

Etusivu / Portfolio / Tykkimäki Actionpark

Liikunta on nyt yhtä hauskanpitoa!

Tykkimäki Actionpark tarjoaa liikunnallista menoa ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle ja kaikille kaveriporukoille. Kouvolan Prisman katon alla toimiva Actionpark on avoinna ympäri vuoden, joten sinne voit paeta kesällä sadepäiviä tai hiihto- ja syyslomalla räntäsadetta.

Aktiviteettipuisto kannustaa liikkumaan ja leikkimään 25 eri kohteessa. Puistossa voit kokeilla eri urheilulajeja, pelata pelejä tai vaikka taituroida volttimontussa. Tekemistä riittää kaikenikäisille, myös aikuisille. Voit siis haastaa kaveriporukan tai työporukan leikkimieliseen kisaan, tai ottaa tosissaan mittaa työpaikan mestaruudesta!

Bileet!

Actionpark tarjoaa komeat puitteet kaikkien aikojen synttäreille! Valmiit synttäripaketit pitävät sisällään synttärihuoneen ja herkut, eikä aktiviteettipuistossa tekeminen lopu kesken. Synttäripakettien avulla järjestät ikimuistoiset juhlat pienellä vaivalla.

Tutustu synttäripaketteihin!

Haasta työkaverit kisaan

Onko työpaikalla epäselvyyksiä minigolfmestarista? Vai onko jäänyt mysteeriksi, kuka osaa tehdä hienoimman voltin? Actionpark tarjoaa työpaikan virkistyspäiviin hauskaa yhdessä tekemistä ja leikkimielisiä kilpailuja. Toki myös vakavammat skabat onnistuvat.

Tutustu Actionparkkiin!

Kolme puistoa yhdellä rannekkeella

Iloisen Tykkimäki-retken paras varuste on Park Hopper -yhdistelmäranneke! Voit temmeltää huvipuistossa, polskutella Aquaparkissa ja temppuilla Actionparkissa samalla rannekkeella mielin määrin. Park Hopper -rannekkeita myydään Nettikioskissa ja kassoilla.

Tilaa rannekkeet nettikioskista

Yhteystiedot ja varaaminen

Kouvolan Prismakeskus
Tommolankatu 9, Kouvola
Puh 044 7711 700
Email actionpark.kouvola@tykkimaki.fi

Avoinna joka päivä ma-pe 12–20 ja la-su 10–19.