Tykkimäen Huvipuisto

Etusivu / Portfolio / Tykkimäen Huvipuisto

Tykkimäki tarjoaa nyt hauskanpitoa täydeltä laidalta

Tykkimäen huvipuisto on täyttänyt Kouvolan seudun naurulla ja riemulla jo yli 30 vuoden ajan. Huvipuiston lähes 40 laitetta ja peliä pitävät huolen, että perheen hurjapäiltä ei lopu tekeminen kesken. Tykkimäeltä löydät myös rennompia ja rauhallisempia laitteita perheen pienimmille, joten koko perhe pääsee mukaan hauskanpitoon. Tykkimäki sijaitsee lähellä Kouvolan keskustan palveluita, mutta huvipuiston miljöö on luonnonläheinen ja metsäinen.

Erilaisten laitteiden ja pelien lisäksi huvipuistossa pääset kokeilemaan omaa ketteryyttäsi seikkailurata Atreenaliinilla. Metsän keskellä sijaitsevalla kiipeilyradalla voitte selvittää, kuka on perheen tai kaveriporukan ketterin kiipeilijä. Astetta rennompaa menoa kaipaavat voivat käydä tutustumassa erilaisiin maatilan eläimiin Minimaatilalla ja perheen pienimmät voivat ottaa ilon irti sisäleikkipaikka Mukkelis Makkeliksessa.

Huvipuiston huvilavetti on kesäisin kovassa käytössä, kun estradin valtaavat suomalaiset huippuartistit. Huvipuistorannekkeen hinnalla saat siis huvipuistohuvittelun lisäksi huippumusiikkia! Huvipuiston erilaiset kahvilat ja ravintolat pitävät huolen, ettei nälkä pääse yllättämään kesken hauskanpidon. Halusit sitten herkutella hampurilaisilla tai maiskutella hattaraa, niin valikoimaa löytyy varmasti jokaiseen makuun.

Huvipuistohurjastelun lisäksi Tykkimäki tarjoaa reilusti hauskaa tekemistä vesipuisto Aquaparkissa ja sisäaktiviteettipuisto Actionparkissa. Vauhdikkaan päivän päätteeksi majoitut mukavasti ja lähellä luontoa Tykkimäki Campingillä.

Kuka ehtii ensin laitteisiin!

Hurjapäät saavat kyytiä 72 metrin korkeudessa Star Flyerissa jonka vauhtiajossa vauhti nousee 70 km/h. Kun olet kunnon kieputusta vailla, niin Loop Fighter tarjoaa taatusti helpotuksen. Rauhallisempaa menoa kaipaavat ja perheen pienimmät eivät jää rannalle, sillä heidätkin on huomioitu laitevalikoimassa.

Tutustu laitevalikoimaan

Elämyksiä, elämyksiä, elämyksiä!

Mäntymetsän suojissa kulkeva Atreenalin-seikkailurata antaa haastetta kokeneille seikkailijoille. Seikkailupuistossa on neljä erilaista köysirataa ja perheen pienimmille on oma ratansa. Metsän siimeksestä löytyy myös Minimaatila, missä voit käydä tutustumassa erilaisiin maatilan viikareihin.

Tutustu aktiviteetteihin

Kolme puistoa yhdellä rannekkeella

Iloisen Tykkimäki-retken paras varuste on Park Hopper -yhdistelmäranneke! Voit temmeltää huvipuistossa, polskutella Aquaparkissa ja temppuilla Actionparkissa samalla rannekkeella mielin määrin. Park Hopper -rannekkeita myydään Nettikioskissa ja kassoilla.

Tilaa rannekkeet nettikioskista

Yhteystiedot ja avoinnaolo

Tykkimäen huvipuisto
Kanuunakuja 2, 45200 Kouvola

p.  +358 778 700
huvipuisto@tykkimaki.fi

Aukioloajat, liput ja rannekkeet www.tykkimaki.fi