Takaisin luontoon – Järvi, joki, meri 6 päivässä

Etusivu / Portfolio / Takaisin luontoon – Järvi, joki, meri 6 päivässä

Kymenlaakson luonto tutuksi kuudessa päivässä

Seuraamme muinaisten asukkiemme lailla vettä, joka virtaa järviltämme jokea pitkin mereen. Retkien aikana voit nauttia puhtaista vesistöistämme, raikkaasta luonnosta ja perheyritystemme vieraanvaraisuudesta.

Retkien ohella tutustutaan Suomen hyötykasveihin, kuten villiyrtteihin sekä tarkkaillaan eläimiä ja kuullaan niistä kertomuksia.
Päivittäin nautimme puhdasta luonnosta kerättyä ruokaa (superfood). Suuri osa maukkaista aterioista valmistetaan tulilla. Tarjolla suomalaista perinneruokaa.

Suomen luonnon monimuotoisuus tutuksi kuudessa päivässä.

Retki alkaa Kymenlaakson pohjoisen järviltä

Saavuttaessa tutustumme toisiimme ja nautimme illan rauhasta. Aamulla lähdemme retkelle Repoveden kansallispuistoon. Sen maisemat ovat Etelä-Suomen upein näköalapaikka järvi-Suomeen. Järvialueella teemme opastetun patikoinnin maastoon sekä melontaretken jättikanooteilla.

Seuraavana päivänä vierailemme myös Unescon maailmanperintökohteessa, Verlan tehdasmuseossa.

Kymenlaakson valtavirralla Kymijoella

Kymijoen jännittävä koskenlaskuretki kulkee pitkin aarniometsämäistä reittiä, lähes koskemattomassa joessa. Illalla luonto kutsuu hiljaisuuteen tulen ja saunan lämmössä.

Toinen joenvarsiretkemme suuntautuu patikoimalla uskomattoman rauhalliseen ja karunkauniiseen suoalueeseen, Valkmusan kansallispuistoon.

Koskenkuohuista Itäisen Suomenlahden ekosaareen

Raikas meri-ilmasto toivottaa tervetulleeksi tunnelmalliseen vanhanajan Rakinkotkan saaristokylään. Kylä on muisto menneestä ja sen täysin omavarainen energiatuotanto on tuulahdus tulevaa. Saaren luonto on poikkeuksellisen monipuolinen ja kaunis. Loihdimme merenantimista, saaren juureksista ja vihanneksista herkullisia aterioita.

Retken järjestäjät ja saatavuus

Kymenlaaksolaiset matkailuyritykset, Repovesikeskus, Majatalo Torppa ja Vimpa Islands, mahdollistavat retken yhdessä.

Retkeä voi tiedustella:

Repovesikeskus: puh 044 781 7411 tai myynti@repovesikeskus.fi

Tai

Online varaus ja tiedustelu, alla linkki.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.