Repovesikeskus

Etusivu / Portfolio / Repovesikeskus

Majoitus ja seikkailut yrityksille, ryhmille ja yksityisille - Yksi kontakti riittää!

Repovesikeskus on Pohjois-Kymenlaakson monipuolinen palvelukeskus, josta löytyy matkailuun, retkiin ja kokouksiin liittyviä majoitus- ja ohjelmapalveluja.

Palvelusta löytyy yli 700 vuodepaikkaa maaseudulta, lomahuviloita, mökkejä ja B&B majoitusta. Yrityksille ja ryhmille on tarjolla monenlaisia seikkailuja ja rauhallisia luonnonläheisiä palveluja. Ateriointi luonnossa on koemuksen arvoinen juttu!

Palveluja tuotetaan niin luonnossa kuin eri majoituspaikoissa. Ohjelma- ja retkipalvelut ovat pääosin Kouvolan alueella, Repoveden kansallispuistossa ja Verlassa.

Yksi kontakti riittää! Kerro meille tarpeesi. Me järjestämme kaiken.

Majoituspalvelut

Repovesikeskuksen kautta löydät helposti lomakohteen, hienon huvilan tai mökin. Monen majoituksen yhteyteen voi järjestää myös kokoontumisia ja erilaisia juhlia, kuten synttärit, pikkujoulut tai vaikka häät.

Katso tarkemiin sijainnit ja majoitukset >>

Seikkailua ja luontoa

Luonto sopii hienosti yritysten ja ryhmien virkistyspäivän kohteeksi. Repovesikeskuksen palveluista löytyy monenlaisia ratkaisuja päivän sisältöön. Repoveden kansallispuisto on Pohjois-Kymenlaakson suosituin luontokohde. Opas tekee retkestä mielenkiintoisen ja luonto avautuu uudella tavalla.

Vesiretket Repovedellä ja Verlan alueella antavat tooisenlaisen näkymän luontoon. Sen saa rauhallisella jättikanoottiretkellä tai omatoimisesti meloskellen.

Katso ohjelmapalveluista lisää >>

Retkiä ja tekemistä kaikille

Repovesikeskuksen palveluihin kuuluu myös kanoottien vuokrausta sekä ohjelmallisia retkiä, joihin kuka tahansa voi osallistua.

Kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja vuokrataan Repovesikeskuksen monessa palvelupisteessä. Melomaan pääsee Repoveden kansallispuistoon, Verlan yläpuoliselle alueelle ja esimerkiksi Kimolan kanavalle. Lisäksi välineitä voidaan kuljettaa myös laajemmalle alueelle, kuten Mäntyharjuun, Iittiin ja Väliväylälle.

Kaikille sopivat retket lisäinfoa >>

Yhteystiedot

Tiedustelut ja myyntipalvelu

Puh +358 44 784 7411
Email myynti@repovesikeskus.fi

Online:

Majoituspalvelut >>
Ohjelmapalvelut >>

Avoinna ympäri vuoden.