Repojotos

Etusivu / Portfolio / Repojotos

Luonnossa on mukavaa - Palveluja yrityksille, ryhmille ja yksityisille henkilöille

Repojotoksesta saat luontopalveluja, kuten kanoottien vuokraus, retki-, aktiviteetti- ja ateriapalveluja sekä tapahtumia ja koulutusta.

Repojotoksen melontasatama, josta vuokrataan avokanootteja, kajakkeja sekä SUP-lautoja, on rauhallisella vesialueella kirjasvetisen Niskajärven rannalla. Siellä on myös turvallinen parkki autoille.

Retkiä tehdään useimmiten vesitse melontasataman alueella sekä erityisesti Repoveden kansallispuistossa. Se onkin monen ryhmän retkikohde. Siellä meillä on oppaina puiston sertifioidut oppaat.

Kaikessa tuotannossa noudatetaan kestävän luontomatkailun periaatteita. Tämän näkyy mm ateriakattauksissamme. Kertakäyttöastiat eivät kuulu kattaukseen.

Yrityksille ja ryhmille on monenlaisia ratkaisuja virkistyspäiviin sekä kokouksien pitoon

Voimme järjestää ohjelmapalvelujen lisäksi, ateriapalvelut, kokouspalvelut sekä majoittumisen. Autamme löytämään sopivan ratkaisun. Kohdealueena voi olla Repoveden kansallispuisto, Verla, Mustila Arboretum tai vaikka vesillä meloen alueellamme.

Yhteisretkiä ja kursseja

Yksi suosituimmista vuosittain järjestettävistä retkistä on jättikanootilla melonta tutkimaan Repoveden lepakoita. Retkien aiheina ovat myös villiyrtit ja sienet.

Suosittu retkilahja, joka sopii syntymäpäiviin ja myös häälahjaksi, on Piknikretki kahdelle. Tuote sisältää kanootin tai kajakin, hyvät piknikeväät ml kahvia/teetä ja nokipannu sekä erinomaiset neuvot alueesta ja välineiden käytöstä.

Omatoimisille retkeilijöille vuokraamme kanootteja ja kajakkeja

Retkelle saat hyvät ohjeet, neuvot sekä kartat mukaan. Retkipaketti voi sisältää myös eväät ja nokipannun tarpeineen.

Lisäksi meillä on myynnissä järvialueelle suosittuja kanootteja ja kajakkeja. Niitä voi kokeilla meillä ennen ostopäätöstä. Kuljetus lähiseudulla järjestyy niin vuokravälineille kuin ostetuille.

Yhteystiedot ja varaaminen

Varauspalvelu

Puh +358 44 784 7411
Email myynti@repovesikeskus.fi
Online: kanoottivuokrat

Varauspalvelu on avoinna joka päivä.

Luontoretkiä voidaan tehdä ympäri vuoden. Vesillä ollaan touko-lokakuussa.