Radalla Resort

Etusivu / Portfolio / Radalla Resort

RADALLA RESORT – VIRKISTY VEDEN ÄÄRELLÄ IITISSÄ

Radalla Resort on matkailun monitoimikohde Iitin Urajärven rannalla. Resort tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun, virkistäytymiseen, sekä kokouksien ja juhlien järjestämiseen.

Kesällä 2021 avautui Radalla Resortin uudistunut kartanorakennus, kartanoravintola Balladi ja kartanon majoitus- ja saunatilat.

Kesän 2022 uutuutena ovat modernit, kahden hengen rantahuvilat.

Radalla Resortin ympäristössä riittää tekemistä: saunomista ja uimista, retkeilyä omatoimisesti tai ohjatusti, SUP-lautailua, veneilyä, pyöräilyä, tikkupullan ja letunpaistoiltoja. Sijaitsemme Iitti Golfin ja Suomen kauneimman jousiammuntaradan vieressä, upeiden lenkkimaastojen ja maisemien äärellä.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan!

Maittavaa ruokaa

100-paikkainen Ravintola Balladi terasseineen sijaitsee Radalla Resortin uudistuneessa kartanossa, Urajärven rannalla. À la carte- ja tilausravintola tarjoaa mutkattomia makuja läheltä ja kaukaa. À la carten ohella Balladissa järjestetään iltapäiväteekattauksia, teemaillallisia, viininmaisteluita ja brunsseja.

Ajankohtaiset tiedot löytyvät Radalla Resortin nettisivuilta.

Mutkatonta majoitusta

Rantahotellissa on 25 kahden hengen huonetta, joista osaan saa lisävuoteen. Kartanossa on viisi kahden hengen huonetta, kolme kartanohuonetta erillisillä sängyillä ja kaksi sviittiä, joissa on parisänky ja oma suuri parveke järvinäkymällä.

Kesäkuussa 2022 käyttöön tulee 10 uutta rantahuvilaa. Kahden hengen huviloissa on suihkullinen kylpyhuone, ilmanvaihto, aamiaiskaappi ja tietysti upea järvinäkymä.

Runsaalla aamiaisella on tarjolla paikallisten tuottajien tuotteita laadukkaista raaka-aineista.

Kokous ja juhlatilat järvinäkymällä

Klubitalo soveltuu monipuoliseen käyttöön: kokoukset, juhlat, konsertit, kurssit ja koulutukset, luennot ja työpajat, näyttelyt, sekä ohjelmaillat ruokatarjoiluin tai ilman. Klubitalon kapasiteetti on maksimissaan 100 henkilöä.

Kartanoravintola Balladi tarjoaa tasokkaat tilat 100 hengen tilaisuuksille, juhlille, kokous- ja ryhmäruokailuille.

Kartanon kellarikabinetti tarjoaa tunnelmalliset tilat pieniin kokouksiin, juhliin ja tilaisuuksiin. Tilan käytöstä riippuen tilaan sopii 20-30 henkeä.

Kaikissa kokous- ja juhlatiloissamme on anniskeluoikeudet.

Tunnelmalliset saunat

Radalla Resortissa löylyistä nautitaan kolmessa erityylisessä saunassa Urajärven rannalla:

Radalla rantasauna sijaitsee hotellin pihapiirissä Urajärven rannalla oman uimarannan yhteydessä. Rakennuksessa on kaksi erillistä sähkösaunaa pukeutumistiloineen, takkahuone ja wc. Rantasauna soveltuu noin 10 hengen tilaisuuksiin.

Rannalla sijaitsevat kotasauna ja grillikota soveltuvat noin 10 hengen tilaisuuksiin. Kotasaunan lauteille mahtuu 7 saunojaa. Puulämmitteistä saunaa ja grillikotaa ympäröi terassi, josta on käynti Urajärveen.

Kartanon kellarisauna sijaitsee uudistetun kartanon kellarikerroksessa. Saunakokonaisuuteen kuuluu 6-hengen sähkösauna, 2 suihkua, vilpola, pukeutumistila ja wc.

Kellarisauna kokonaisuus soveltuu noin 6-10 hengen tilaisuuksiin.

Yhteystiedot ja avoinnaolo

Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla:
Arkisin ma-pe klo 9.00 – 15.00

Aukioloajat:
Tarkistathan reaaliaikaisen aukiolomme netti- ja Facebook-sivuiltamme.

puh. +358 440 667053
email: info@radallaresort.fi

Saapumisosoite:
Uimarintie 1, Iitti

This entry was posted in . Bookmark the permalink.