Radalla Resort

Etusivu / Portfolio / Radalla Resort

RADALLA RESORT – VIRKISTY VEDEN ÄÄRELLÄ IITISSÄ

Radalla Resort on matkailun monitoimikohde Iitin Urajärven rannalla. Resort tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun, virkistäytymiseen, sekä kokouksien ja juhlien järjestämiseen.

Kesällä 2021 avautuu Resortin uudistunut kartanorakennus, Ravintola Balladi ja kartanon majoitus- ja saunatilat.

Radalla Resortin ympäristössä riittää tekemistä: saunomista ja uimista, retkeilyä omatoimisesti tai ohjatusti, SUP-lautailua, veneilyä, pyöräilyä, tikkupullan ja letunpaistoiltoja. Kesällä 2021 Resortin viikkoja rytmittää viikko-ohjelma, jossa on mm. puuha- ja retkivinkkejä. Lisää infoa nettisivuillamme.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan!

Maittavaa ruokaa

100-paikkainen Ravintola Balladi terasseineen sijaitsee Radalla Resortin uudistuneessa kartanossa, Urajärven rannalla. À la carte- ja tilausravintola tarjoaa mutkattomia makuja läheltä ja kaukaa, joko ravintolassa nautittuna tai mukaan otettuna

Mutkatonta majoitusta

Rantahotellissa on yhteensä 25 kahden hengen huonetta, joista osaan saa lisävuoteen. Kartanossa on viisi kahden hengen huonetta, joista kahdessa on oma parveke järvinäkymällä.

Runsaalla aamiaisella on tarjolla paikallisten tuottajien tuotteita laadukkaista raaka-aineista.

Kokous ja juhlatilat järvinäkymällä

Klubitalo soveltuu monipuoliseen käyttöön: kokoukset, juhlat, konsertit, kurssit ja koulutukset, luennot ja työpajat, näyttelyt, sekä ohjelmaillat ruokatarjoiluin tai ilman. Klubitalon kapasiteetti on 100 henkilöä ja klubilla on anniskeluoikeudet.

Kesällä 2021 avautuva kartanoravintola Balladi tarjoaa tasokkaat tilat 100 hengen tilaisuuksille, juhlille, kokous- ja ryhmäruokailuille.

Tunnelmalliset saunat

Radalla Resortissa löylyistä nautitaan kolmessa erityylisessä saunassa Urajärven rannalla:

Radalla rantasauna sijaitsee hotellin pihapiirissä Urajärven rannalla oman uimarannan yhteydessä. Rakennuksessa on kaksi erillistä sähkösaunaa pukeutumistiloineen, takkahuone ja wc. Rantasauna soveltuu n. 8-10 hengen tilaisuuksiin.

Rannalla sijaitsevat kotasauna ja grillikota soveltuvat noin 10 hengen tilaisuuksiin. Kotasaunan lauteille mahtuu 5 saunojaa. Puulämmitteistä saunaa ja grillikotaa ympäröi terassi, josta on käynti Urajärveen.

Kartanon kellarisauna vihitään käyttöön kesällä 2021. Saunakokonaisuuteen kuuluu 6-hengen sähkösauna, 2 suihkua, vilpola, pukeutumistila ja wc.

Yhteystiedot ja avoinnaolo

Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla:
Arkisin ma-pe klo 9.00 – 15.00

Aukioloajat:
Tarkistathan reaaliaikaisen aukiolomme netti- ja Facebook-sivuiltamme.

puh. +358 440 667053
email: info@radallaresort.fi

Saapumisosoite:
Uimarintie 1, Iitti