Orilammen Maja ja Lomakeskus

Etusivu / Portfolio / Orilammen Maja ja Lomakeskus

Orilammen Maja palvelee keskellä kauneinta suomalaista luontoa Repoveden kansallispuiston äärellä

Puhtaat vesistöt ja Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat tarjoavat vieraalle ainutlaatuisen kokemuksen. Leirintäalue ja muut palvelut on rakennettu sopivasti maisemaan istuen ja luontoa ajatellen.

Tarjoamme majoitusvaihtoehtoja hotelli- huoneista mökkeihin ja leirintäalueen palveluihin matkailuvaunualueineen. Pitopöytämme on tunnettu paikallisista herkuistaan.

Meillä on puitteet useaan liikunnalliseen aktiviteettiin. Majalta lähtee runsaasti ulkoilu- ja vaellusreittejä. Välitämme myös eräpalveluyrittäjien palveluita.

Orilammen Majan ravintola on kuulu hyvästä ruoastaan

Sahanpatruunan pitopöytä houkuttelee kesäisin ruokailijoita monipuolisella menullaan, josta jokainen herkkusuu löytää varmasti omat suosikkinsa.

Ravintolassamme on A-oikeudet. Viikonloppuisin tanssia ravintolasalissa, yläkerran terassiravintola Vilpossa lauletaan usein karaokea.

Katso lisää >>

Kultareitti kulkee Vuohijärveltä Repoveden puolelle

Matkan varrella näet mm. Lapinsalmen riippusillan ja Löppösen luolan kalliomaalauksineen. Mäntysaaressa pääset tutustumaan kappeliin ja yli 700 vuotta vanhaan saarihautausmaahan.

Vesibussissa on A-oikeudet ja tarjolla on virvokkeita, kahvia, pikkulämpimiä, olutta ja viiniä.
 
 Katso lisää Kultareittiristeilystä >>

Rentoudu saunassa kavereiden kanssa

Vuokraamme saunoja ja saunatiloja tarpeenne mukaan. Pyyhevuokraus mahdollisuus myös.  Ryhmille tarjoamme pidempiaikaisia saunavuoroja tai perhesaunoja. Tilauksesta saunalle saa myös ruokailut ja juomat.

Saunapalvelut >>

Yhteystiedot ja aukiolo

Varaukset ja tiedustelut

Vastaanotto puh 05 389 881
Online varaus ja tiedustelut >>

Avoinna

Joka päivä keväästä syksyyn. Keskitalvella tilauksesta ryhmille ja viikonloppuisin tapahtumien aikana. Kysy!