Linkkumylly

Etusivu / Portfolio / Linkkumylly

Linkkumylly - Hyvää elämää, vahvoja elämyksiä ja aitoja tunteita

Linkkumylly on vanha myllytila Sarkaveden rannalla, keskellä luonnonkaunista järvialuetta vain 15 km Repoveden kansallispuistosta ja Mäntyharju – Repovesi -reitin puolessa välissä.

Majoittumisen lisäksi voit meillä meloa, pyöräillä tai vain nauttia mökkielämästä. Pienet ryhmät voivat kokoustaa, juhlia tai pitää TYKY/TYHY -päiväänsä Linkkumyllyssä hyvän ruoan ja aktiviteettien parissa.

Majoitu elämyksellisesti

Yövy meillä jurtassa, retro-aitoissa, Tentsile-teloissa tai mökeissä.

Kaikki majoituspaikkamme ovat uniikkeja ja mm. mökit ovat tilan entisiä rakennuksia; pieni navetta ja riihi. Herää jurtassa katsellen mäntyjen latvoja kattoikkunasta tai leiju ilmassa puumajoitteessa Pajulammen rannalla.

Vuokraa kajakki, kanootti tai SUP-lauta

Lähde järville ja nauti upeasta kesäpäivästä Repovedellä tai Haukkavuorella.

Meiltä voit vuokrata kalustoa melontaretkellesi.  Autamme reissun suunnittelussa, kuljetamme sinut ja kaluston, jos vaikka saavut junalla tai linja-autolla. Huolehdimme sinulle kartat ja eväät, jos niin haluat. Varaa kalusto etukäteen soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Ryhmille meillä on myös perinteinen kirkkovene.

Kesäkahvila, keidas metsän keskellä

Kahvilamme on avoinna vain kesäisin.

Meillä leivotaan aamulla pullaa ja tuore kahvi maistuu aina niin hyvälle retkitauolla. Aamiaisemme on jo kuuluisa Repoveden kävijöille ja se syödään vanhassa myllytuvassamme. Voit kysyä myös ruokailuja pienryhmäretkeilijöille 4 - 10 henkilöä. Aamiainen ja ruokailut tilattava etukäteen

Taavin vanha rantasauna vai telttasauna

Perinnesaunaamme voi vuokrata kesäaikaan. Joku on joskus sanonut, että se olisi alueen parhaita saunoja.

Uutuutena on Pajulammen kukkulalla oleva telttasauna.

Yhteystiedot ja varaaminen

Linkkumylly

Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju

linkkumylly@linkkumylly.fi
www.linkkumylly.fi

Facebook/Instagram/Linkkumylly

Ari 050 449 3002
Leila 040 522 2293