KymiSun

Etusivu / Portfolio / KymiSun

KymiSun veneretket

Iloinen KymiSun ,jo vuodesta 1998, tarjoaa palveluita yrityksille ja ryhmille maissa ja vesillä.

KymiSun vie sinut ikimuistoisille virkistäville veneretkille historialliselle Kymijoelle, Repoveden kansallispuistoon, Verlaan UNESCOn maailmanperintökohteeseen ja sen kirkkaille vesille. Tule hakemaan uutta virtaa retkiltä, joilla luonto, kulttuuri, historia ja me iloiset ihmiset kohtaamme.

Tunnelmalliset hetket nuotion ääressä kahvitellen tai luontoruokailulla herkutellen. Jokituvat Kouvolan kylällä ovat oiva paikka pieniin kokouksiin ja juhlien pitoon. Tervetuloa.

Retkiä Kymijoella

Kymijoki, vanha rajajoki on kulttuurihistoriallisesti merkittävä valtaväylä täynnä tarinoita ja historiaa. Tule KymiSunin vieraaksi tutustumaan lähes 7000 vuotta vanhaan jokeen opastetuilla veneretkillä. Oivallinen TYKY-päivän kohde. Kahvitukset ja luontoruokailut KymiSunin Jokituvilla.

Retkiä Repoveden kansallispuistossa

Näe Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat patikoiden, hiljaa lipuvassa jokiveneessä matkaten ja nuotion ääressä herkutellen.

Retkiä Verlassa

Opastettuja veneretkiä tarjoilulla Verlan ainutlaatuiseen kulttuurihistorialliseen maisemaan ja UNESCOn maailmanperintökohteeseen. Retkillä nuotiokahvitus ja/tai luontoruokailu.

Yhteystiedot ja varaaminen

Palveluja saatavana touko-syyskuu avoveden aikaan.

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse tai sähköpostilla.
e-mail: info@kymisun.fi
puhelin: +358(0)40 518 5225