Kilkkilän Farmi

Etusivu / Portfolio / Kilkkilän Farmi

Kilkkilän Farmi sijaitsee Vuolenkoskella, luonnonkauniissa idyllisessä pikkukylässä Pohjois-Iitissä

Tilaa on viljelty, sen maita muokattu ja peltoja kohennettu vuosisatojen ajan. Meidät saavuttaa helposti koko Etelä-Suomen alueelta: Lahti, Heinola ja Kouvola ovat lähellä, ja pääkaupunkiseutukin on vain 130 km päässä.

Kotieläinfarmimme on ihanteellinen paikka, jossa voi tavata ystäviä, tutustua tilan eläimiin ja viettää hauskan päivän monipuolisten aktiviteettien parissa. Tekemistä löytyy niin päiväkoti-ikäisille lapsille, kuin koululaisille ja erisuuruisille ryhmille: tykyporukoille, lomailijoille, kesämökkiläisille ja eläkeläisille.

Farmin aktiviteetteja

Farmikierros ja kotieläimiin tutustuminen kuuluu asiaan. Monet niistä tykkäävät rapsuttelusta ja herkkupaloista. Eläinten touhujen seuraaminen on mielenkiintoista.

Perheen pienimmille on pomppulinna ja leikkikeskus polkutraktoreineen. Siellä on myös heppakaruselli ja lypsettävä leikkilehmä Lyyli.

Farmin eläimet

Farmilla kohtaa monenkirjavat eläimet, kuten lampaita, vuohia, hevosia, aaseja, poroja ja pupuja.

Tilalla on useita eri kanarotuja edustettuna. Muita lintuja ovat mm. strutsit, riikinkukot ja kultafasaanit.

Mitä muita eläimiä näet tilalla, sitä on mentävä katsomaan.

Kilkkilän Farmipuoti

Tervetuloa tekemään lähiruokaostoksia ja paikallisia käsitöitä Kilkkilän Farmipuotiin. Samalla voit nauttia päiväkahvit kesäterassilla. Myymälämme tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi oman tilamme tuoreet lihat sekä einestuotteet, kuten täyslihasäilykkeet ja grillimakkarat.

Grillikahvilasta saa päiväkahvien lisäksi ruoka-annoksia ja hampurilaisia oman tilan herkullisista lihoista ja makkaroista. Lisäksi tarjolla on paikallisten pienpanimoiden limonadeja, oluita sekä siidereitä ja muita alkoholituotteita (B-anniskeluoikeudet).

Yhteystiedot

Palvelemme:

Ojassuontie 68, Iitti Vuolenkoski

Riitta Kilkkilä 040 752 2207 tai Ismo Kilkkilä 040 543 9542
Email riitta tai ismo@kilkkilanfarmi.fi

Olemme talvisin, keväisin ja syksyisin auki ryhmille (yli 10 henkeä tai 40 e/perhe) ennakkosopimuksella.
Varsinainen kautemme alkaa pääsiäisenä – ja toukokuussa olemme auki viikonloppuisin. Kesäkausi kestää kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin, jolloin olemme auki joka viikko tiistaista sunnuntaihin. Tarkista aukioloajat sivuiltamme.