Kestikartano Aurantola

Etusivu / Portfolio / Kestikartano Aurantola

Aurantolan historiallinen kartanoympäristö tarjoaa nautittavat puitteet lomalle, kokouksille ja juhlille

Kaunis luonto, mukava majoitus, hyvät ateriat ja monet hauskat harrastusmahdollisuudet odottavat sinua Aurantolassa. Aurantola tunnetaan mutkattoman ystävällisestä palvelusta ja unohtumattomista tilaisuuksista, sanoo kartanon isäntäväki Liisa ja Chris Sharp. Paikka sijaitsee ainutlaatuisen, puhtaan luonnon keskellä, kalaisan Karijärven rannalla Jaalassa Kymenlaaksossa.

Viihtyisää oloa ja majoittumista vapaa-aikana

Aurantolassa on kahden ja kuuden hengen saunallisia mökkejä saaressa päärakennuksen lähellä. Mökin pihaan pääsee autolla.

Majoittumaan pääsee myös aamiaismajoitukseen kartanon yläkerran huoneisiin tai kesäisen tunnelmallisesti aittahuoneeseen. Lisäksi alueella on alue karavaanareille.

Katso majoituksista >>

Aurantola on kesäinen juhlapaikka

Aurantolan ympäristö ja puitteet sopivat hyvin monanlaisiin juhla- ja kokoontumistilaisuuksiin. Kartanon sali ja isompi tallin vintti toimivat sopivina tiloina. Häitä varten Aurantolassa on oma kappeli.

Katso kuvia häistä >>

Rentouttavaa lomaa ja virkistävää tekemistä

Aurantolan ympäristö tarjoa mainiot puitteet rentoutumiseen. Kalastajille ja melojille on kirkas ja kalaisa järvi. Lisäksi pienen matkan päässä on Unescon maailman perintökohde Verla ja Repoveden kansallispuisto.

 

Yhteystiedot

Varaustiedustelu

Puh 05 386 164
Email sharp@aurantola.fi

Tai Online

Avoinna ympäri vuoden.

Saapuminen:
Aurantolantie 525, Kouvola (Jaala)

This entry was posted in . Bookmark the permalink.