Aholafarm

Etusivu / Portfolio / Aholafarm

Maatilamatkailua ja upeita elämyksiä Aholafarmilla

Haminan Kitulassa sijaitseva Aholafarm on Tuula ja Jukka Aholan omistama, maatilamatkailuun keskittynyt perheyritys, joka tarjoaa aidossa maalaismiljöössä elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan sekä aitoa lähiruokaa tilauksesta vaikka kotiin juhliisi. Lisäksi on kaikille avoimia lounaita. Niistä ilmoitetaan erikseen.

Ohjelmapalvelumme avulla järjestät esimerkiksi henkilökunnallesi erilaisen tykypäivän tai kaveriporukallesi unohtumattoman illanvieton. Kaikkiin tapahtumiin ja ohjelmapalveluihin yhdistyvät myös kahvitus- tai ruokapalvelut, jotka valmistuvat tilan omassa keittiössä.

Kotona valmistettua aitoa lähiruokaa

Pitopalvelumme kautta voit tilata tarjoilut ns. noutopalveluna myös kotiisi tai nouda ateriat meiltä.

Raaka-aineet ovat pääosin hankittu omasta maakunnasta ja tarjoilut valmistuvat Aholafarmin omassa keittiössä, joten tilattavissa onkin aitoa maalais- ja lähiruokaa!

Katso tarkemin >>

Perhejuhlat maalla

Vietä hääsi, syntymäpäiväsi tai muut juhlasi persoonallisella tavalla maaseudun rauhassa.

Idylliset Latopirttimme ja Metsäkirkkomme odottavat sinua ja vieraitasi! Tarjoiluina aitoa lähiruokaa Aholafarmin keittiössä valmistettuna.

Katso lisää juhlista >>

Monipuoliset ohjelmapalvelut maalla

Aholafarmin omat erikoisuudet liittyvät autoilla ajettaviin suljettuun rallirataan ja maastorataan sekä toimintaan metsässä sekä pelloilla. Ympäristö onkin oivallinen työporukan virkistäytymiseen ja kokoontumiseen. Toimintaa voidaan järjestää ympäri vuoden.

Katso lisää >>

Yhteystiedot

Tiedustelut ja varaukset:

Tuula Ahola
Puh. 0500 466 971

Email tuula.ahola@aholafarm.fi

Avoinna sopimuksen mukaan