Suomen Kultareitti risteily

Ohjelmallinen risteily yhdistettynä Repoveden upeisiin maisemiin

”Suomen kultareitti” risteilyjä vuodesta 1957

Kultareitti on ohjelmallinen risteily yhdistettynä Repoveden upeisiin maisemiin. Tuuletar ll kuljettaa sinut Vuohijärveltä Repoveden puolelle ja matkan varrella näet Lapinsalmen riippusillan, Löppösen luolan kalliomaalauksineen ja Kuutinlahden uittorännin. Pääset myös vierailemaan Mäntysaaren 700-vuotiaalla hautausmaalla ja sen viehättävässä kappelissa. Matkan aikana kuullaan alueen historiasta ja taruista sekä lauletaan yhdessä merimieslauluja hanurin säestyksellä, samalla kun ihaillaan Repoveden maisemia järven selältä.

Ryhmille Kultapaketti

Lisämaksusta on mahdollista:

Voit varata yli 25 henkilön ryhmällesi Kultapaketti liput vuoroajolle (10.6 -20.8), tai tilausristeilyn oman aikataulunne mukaan (15.5 -15.9.). Tilausristeilyille saattaa kyytiin nousta myös ulkopuolisia matkustajia, jos varausta ei ole tehty yksityisristeilynä. Tilausristeilyn kesto on 2h, tai jos se sisältää Löppösen kahvit, niin silloin 3h. Tuuletar ll on rekisteröity 120 matkustajalle, mutta alukseen mahtuu mukavasti istuen n. 100 henkilöä.

Varaus herkulliseen pitopöytäämme voidaan ajoittaa joko ennen tai jälkeen risteilyn, riippuen teidän aikataulustanne ja ravintolan varaustilanteesta.

Ryhmille on saatavilla tilauksesta myös luokkaretki-, karaokeristeilyjä tai spesifioituja risteilyjä kuten hää-, synttäri-, vienti- tai haku- risteilyt Repovedellä ja Vuohijärvellä.


Kysy lisää

Lisätiedot, tarjouspyynnöt ja varaukset puhelimitse 05 389 881 tai sähköpostitse info@orilampi.fi.