Seikkailut ryhmille

Jännittäviä seikkailuja ryhmille

Ryhmäaktiviteetit

Luo yhteishenkeä ja pidä hauskaa monipuolisilla ryhmäaktiviteeteilla Kymenlaaksossa. Valitse seikkailullisista ulkoilma-aktiviteeteista, kuten melonnasta ja vaelluksista, tai kokeile rentouttavampia vaihtoehtoja, kuten viininmaistelua tai taidepajoja. Tarjoamme aktiviteetteja, jotka sopivat jokaiselle ryhmälle ja tilaisuudelle.

Valmiit paketit ryhmille

Tarjoamme huolellisesti suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka tekevät ryhmämatkastasi unohtumattoman. Valitse aktiivisista seikkailupaketeista, joihin kuuluu melontaa, vaelluksia ja jännittäviä seikkailupuistoja. Tai rentoudu kulttuuripaketeissa, jotka sisältävät viininmaistelua, taidepajoja ja paikallista historiaa. Pakettimme on suunniteltu sopimaan kaikenkokoisille ryhmille ja erilaisiin tilaisuuksiin, tarjoten helppoutta ja laadukkaita elämyksiä kaikille osallistujille.

Meriset risteilyt

Järjestämme laadukkaat meri-ja jokiristeilyt Kotkasta ja Haminasta. Pikkuristeilijämme ovat tarpeeksi kookkaita suurillekin ryhmälle merellisen ohjelman järjestämiseen ja kuitenkin niin pieniä että meri tai joki on kosketeltavissa kaikilla aisteilla.

Offroad maastoautolla

Tule ja istahda maasturimme kyytiin joko kartturiksi tai kuljettajaksi. Tässä lajissa eivät säät häiritse päivän toteuttamista, neljä vuodenaikaamme tuovat offroadiin hauskaa vaihtelua.

Koskenlaskut Kymijoella

Tule kokemaan Kymijoen kosket, ovat eteläisen Suomen komeimmat! Retkemme sisältävät aina tarvittavat varusteet, nokipannukahvit sekä vakuutuksen. Oppaamme ovat kokeneita ja koulutettuja, asiakaspalvelijoita parhaimmillaan!

Suomen kultareitti risteily

Kultareitti on ohjelmallinen risteily yhdistettynä Repoveden upeisiin maisemiin. Tuuletar ll kuljettaa sinut Vuohijärveltä Repoveden puolelle ja matkan varrella näet Lapinsalmen riippusillan, Löppösen luolan kalliomaalauksineen ja Kuutinlahden uittorännin.

Oravalan kartanon kierrokset

Tervetuloa tutustumaan museoomme ja tammipuistoon opastetulla kierroksella. Tarjoamme opastuksia, jotka käsittelevät kartanon kiehtovaa historiaa ja kiinnostavaa puutarhahistoriaa. Opastetut kierrokset tulee varata etukäteen ja otamme vastaan vain ennakkovarauksen tehneitä ryhmiä.

Historiallinen päiväretki

Yhdessä Kouvolan matkailuoppaat ry:n kanssa olemme räätälöineet päiväretken puutarha- tai paperitehdasteemalla. Olemme ylpeitä saadessamme olla yhteistyökumppani UPM Verlan tehdasmuseon, Unescon maailmanperintökohteen kanssa, joka sijaitsee aivan Oravalan Kartanon läheisyydessä.

Woikosken museokierrokset

Woikosken Automuseo ja Woikosken Tehdasmuseo tarjoavat vierailijoilleen paljon mielenkiintoista kuultavaa ja nähtävää. Huikeisiin näyttelyihin tutustutaan ammattitaitoisten oppaiden johdolla.

Ohjatut melontaretket

Ohjatulla melontaretkellä pääsette kokeilemaan rentouttavaa vesiurheilua luonnon helmassa. Tarjolla on hieno ensikosketus lajin saloihin: opas perehdyttää osallistujat oikeaan tekniikkaan ja turvallisuuteen. Hän auttaa sopivien välineiden valinnassa ja on tukena koko retken ajan. Järvellä ei kiirehditä vaan lempeistä aalloista ja ympäröivistä maisemista nautitaan rauhallisesti ja turvallisesti.

E-fatbike safari

Safarimme muokataan aina ryhmän mukaan ja se sopii myös aloittelijoille. Safari voidaan toteuttaa sekä WHD Gårdilla että Kirjokiven Kartanolla. Ennen lähtöä opas kertoo pyörien toiminnasta ja opastaa niiden käytössä. Teemme myös pientä testiajoa ennen matkaan lähtöä.

Endurosafari

Woikoski Feelingin WHD Gård Mäntyharjun Nurmaalla tarjoaa laadukkaat puitteet eritasoisille kuljettajille Enduron parissa. Ainutlaatuinen maasto ja upea luonto mahdollistavat haasteet kokeneemmalle kuljettajalle ja mahdollisuuden rauhallisempaan ajoon lajiin tutustujalle.

Wine tasting

Woikoski Feeling järjestää viinitastingejä tilauksesta Kirjokiven Kartanolla sekä WHD Gårdilla. Tasting on tunnelmallinen osa kokous- tai virkistyspäivän iltaa ja ystävä- tai polttariporukan illanviettoa. Tastingin voi yhdistää illalliseen tai voimme keskittyä erikseen johonkin tiettyyn viinin ympärille rakentuvaan teemaan. Valitse valmis teema tai esitä toive Gastro mestarillemme!