Ravintola Juureskellari

Tunnelmaa ja aitoja makuja

Intiimi ja tunnelmallinen ravintola

Ravintola Juureskellari sijaitsee WHD Gårdin tilalla Nurmaalla ja se on nimensä mukaisesti vanhaan kellarirakennukseen entisöity intiimi ja tunnelmallinen ravintola. Kesäisin ravintolan yhteydessä on auki myös kaksi terassia.

Ravintola Juureskellarissa hemmottelemme asiakkaitamme yksilöllisesti suunnitelluilla ja korkealaatuisilla menukokonaisuuksilla. Tasokkaan ruokamme ydin ovat raaka-aineet. Hyödynnämme oman tilamme kasvimaan satoa, villiyrttejä ja lähituottajien raaka-aineita.

Juureskellarissa voit nauttia myös laadukkaista viineistä, joita tilaamme pienissä erissä sopimaan kullekin menukokonaisuudelle. Tule maistamaan ja kokemaan, kuinka viini elää ja maku muuttuu ruuan myötä. Maahantuomme myös viinejä itse, ja valikoimiimme kuuluu viinejä, joita voit Suomessa maistella vain meillä. Lisäksi valikoimiimme kuuluu käsityöläisoluita ja pienpanimoiden siidereitä. 

Ravintola Juureskellarin seiniä koristaa Kaija Juurikkalan upeat teokset. Tule nauttimaan ruokaelämyksistä ja intiimistä tunnelmasta WHD Gårdin tilan kauniiseen miljööseen!

Käyntiosoite: WHD Gård, Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa 

Avoinna 4.6. – 31.8.2024:
ma-la klo 13-21 (la 29.6. keittiö avoinna klo 22 asti)
su 13-18

Katso kesämenu