Kesän paras päivä merellä ja joella

Tervetuloa mukaan merellisiin unelmiin! Järjestämme laadukkaat meri-ja jokiristeilyt Kotkasta ja Haminasta. Olipa tarkoituksena pieni meripyrähdys kaupungin edustalla tai koko päivä saaristossa, olemme teitä varten.

Pikkuristeilijämme ovat tarpeeksi kookkaita suurillekin ryhmälle merellisen ohjelman järjestämiseen ja kuitenkin niin pieniä että meri tai joki on kosketeltavissa kaikilla aisteilla.

Kerro risteilyunelmasi – me toteutamme!

Varaa yrityksen verkkokaupasta

Risteilyt joka makuun

Risteilyelämyksiä yli 40 vuotta

Meripäiväristeilyt

Merellisen tunnelman koet parhaiten astumalla laiturilta Kotkan Sapokasta Merisetin Viklan aurinkokannelle ja lähtemällä pienelle meripyrähdykselle. Samalla voit nauttia vaikkapa lasillisesta kuohuvaa tai muita virvokkeita.

Tammion kalastajakylä

Tammion vanha kalastajakylä on kuin hetki vanhaa Suomi-filmiä, värikuvina. Saari on itäisen Suomenlahden parhaiten alkuperäisenä säilynyt saaristolaiskylä. Ranta-aittojen ja syreenikujien ehjässä miljöössä aistii vuosisatojen saaristolaiselämän.

Juhannusristeilyt

Keskikesän juhlaa merellisissä tunnelmissa! Tule nauttimaan juhannuksesta upeaan saaristoon ja vilvoittavan meren äärelle. Juhannusaaton iltaristeily Kotkan edustalla, saariston suojassa on upea kokemus keskikesän illassa juhannuskokkoja katsellessa rantamaisemissa.

Ulko-Tammio

Irroitamme köydet Kotkasta ja risteilemme reilut kaksi tuntia ihaillen upeita merimaisemia ja nauttien meren tuoksusta. Saari kuuluu Suomen kansallispuistoihin. Saari on itäisen Suomenlahden helmi. Asumaton saari kätkee suojiinsa harvinaisia lintuja ja kasveja. Saaren korkeimmalla kohdalla on lintutorni, josta avautuu upea näkymä kansallispuistoon.

Jokiristeilyt

Lumoava Kymijoki tekee varmasti vaikutuksen! Miten paljon on nähtävää, ihan lähellä! Risteilyn lähtö ja paluupaikat ovat kahden ainutlaatuisen puiston kyljessä. Kolmen tunnin suojaisella risteilyllä nautitaan sekä merimaisemista että Kymijoen virtaavasta kauneudesta. Tunnin pysähdys kauniissa Karhulan Jokipuistossa.

Kotka mereltä

Näe, koe ja aisti upea satamakaupungin tunnelma mereltä käsin. Meri ympäröi Kotkan keskustan eli Kotkansaaren, jonka risteilyllä kierrämme. Risteily kulkee läpi historiallisen Ruotsinsalmen meritaistelualueen läpi kohti Kantasatamaa. Risteily etenee matalien Hovinsaaren siltojen alta Keisarinsatamaan. Kotkan satamat tulevat myös risteilyllä tutuiksi.

Arktiset linturisteilyt

Tule yksin tai ryhmän kanssa kokemaan arktisen muuton lumo ja tutustumaan samalla ulkosaariston pesimälinnustoon. Arktisten vesilintujen ja kahlaajien massamuutto, arktika, Suomenlahden rannikolla on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen tapahtuma.

Merirosvoristeily

Merirosvomiehistömme toivottaa koko perheen merirosvoseikkailuihin! Laivan tunnistaa aidoksi merirosvolaivaksi mastossa liehuvasta merirosvolipusta sekä rannalla hiippailevasta merirosvomiehistöstä. Jännityksen lieventämiseksi laivassa leikimme ja laulamme ja tietysti teemme jokaiselle aiheeseen liittyvät kasvomaalaukset!

Tilausristeilyt

MeriSet järjestää laadukkaita meriristeilyjä itäisellä Suomenlahdella. Palvelemme sydämellä ja hymyllä kesäretket, asiakastilaisuudet, edustustilaisuudet, virkistyspäivät, kokoukset, sukujuhlat, merkkipäivät tai hääjuhlat.

Valmiit risteilypaketit

Olemme keränneet valmiiksi muutamia esimerkkejä elämyksellisistä ohjelmavaihtoehdoista, jotka soveltuvat täydellisesti yritysten ja yhdistyksien tyhy- ja virkistyspäiviksi, asiakastilaisuuksiin sekä henkilökunnan ja johdon palkitsemiseen.

Ota yhteyttä

Soita +358 400 105014 tai lähetä viesti meriset@meriset.fi.

Palvelu saatavana sulan veden aikaan keväästä syksyyn.
Myyntipalvelu avoinna ympäri vuoden.