Nuorisokeskus Anjala

Etusivu / Portfolio / Nuorisokeskus Anjala

Nuorisokeskus Anjala - täyden palvelun toimintakeskus!

Nuorisokeskus Anjala on yksi kymmenestä opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta ja valvomasta valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta.

Nuorisokeskuksen tilat ja runsas ohjelmatarjonta mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen. Käytössä on 140 hyvätasoista majoituspaikkaa ryhmille, ruokapalvelut, sauna, kokoustiloja ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Palvelemme ympäri vuoden. Käyttämällä nuorisokeskuksen palveluja tuet lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä. Tule tutustumaan luonnonläheiseen kartano- ja joenrantamiljööseen!

Leirikoulut

Leirikoulu voi olla vuorokauden tai viikon mittainen seikkailu. Nuorisokeskus Anjalan leiriohjelmat painottuvat luontoon, historiaan ja seikkailuun. Elämysten ja kokemusten ohella opitaan ryhmässä toimimista. Ohjelmat tukevat koulujen opetussuunnitelmia ja omatoimista oppimista.

Majoituspalvelut

Tarjoamme majoitusta viihtyisissä huoneistoissa. Majoitustilaa on yhteensä 140 hengelle. Huoneistot ovat 12-15 henkilölle ja kaikissa on 3-4 hengen huoneet, yhdistetty keittiö ja oleskelutila sekä wc- ja suihkutilat. Yösijan lisäksi voi tilata meiltä ruuat ja ohjelmapalvelut.

Kokous ja virkistyspäivät

Nuorisokeskus Anjalassa järjestät piristävät kokous- ja virkistyspäivät! Tarjoamme eri kokoisia kokoustiloja 10-150 hengen ryhmille. Voit yhdistää ohjelmapalveluja kokouspäivään. Valittavana on historiaa, liikuntaa ja seikkailua tai tiimitaitoja kehittävää ohjelmaa.

Yhteystiedot ja avoinna

Puh. 020 611 6201
nuorisokeskusanjala@ankkapurha.fi

Olemme avoinna ympäri vuoden.
Toimisto avoinna: ma-to 8-16, pe 8-15

This entry was posted in . Bookmark the permalink.